ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ - FESTIVAL "GREECE, HOLIDAY, FLAVORS" FROM FRIDAY TO GAZI IN ATHENS


Την Παρασκευή ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» με περισσότερους από 130 Έλληνες παραγωγούς να παρουσιάζουν τα μοναδικά τοπικά προϊόντα τους στο  στο ευρύ κοινό.

Ζυμαρικά, τυριά, αλλαντικά, ξηροί καρποί, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, κρασί, παραδοσιακά ποτά, βότανα και πολλά ακόμα ξεχωριστά προϊόντα από ολόκληρη την Ελλάδα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε, να τα δοκιμάστε και να αγοράσετε.

Το φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί ταυτόχρονα με ποικιλία παράλληλων εκδηλώσεων, όπως «Μαθημάτα μαγειρικής», «Μαέστρος της παράδοσης» και «Εργαστήρια γεύσης», στα οποία μπορεί κανείς να συμμετέχει με μικρό κόστος σε μια σπάνια εμπειρία.

Το Φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, θα διαρκέσει από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.
Η Γενική Είσοδος είναι 6 ευρώ και τα παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - IN GREECE

Share on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου