Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΓΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! - THE CENTRAL GREECE ENCHANT AMERICANS! Off road video


Μαγεύτηκαν από τις "εκτός δρόμου" συναρπαστικές διαδρομές της ευρύτερης Κεντρικής ορεινής Ελλάδας οι Αμερικανοί του "Travel The World"!


ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ξεκίνησαν με τζιπ 4x4 από την Αθήνα, μπήκαν στους χωματόδρομους του Ράλυ Ακρόπολις, σκαρφάλωσαν στον "ομφαλό της γης", τους Δελφούς και έμειναν άναυδοι από ην ορεινή Ευρυτανία, χαρακτηρίζοντας την "Ελβετία της Ελλάδας"!


ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΟΥ

 Η Κάθριν, ο Ρομέο Μπελαρμίνο και η παρέα τους, εντυπωσιάστηκαν παραπέρα από το Μοναστήρι της Παναγίας του Προυσού και τον Πύργο του Καραϊσκάκη, ενώ έκπληκτοι άγγιξαν τις χιονοσκέπαστες κορυφές τις Πίνδου, τυλιγμένοι σε μικρά συννεφάκια!


ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ
Εκεί όμως που τα έχασαν κυριολεκτικά, ήταν στα Άγια Μετέωρα, με τα κρεμασμένα σαν καντηλάκια Μοναστήρια των πελώριων βράχων!


Καθ΄ οδόν τράβηξαν δεκάδες μοναδικές φωτογραφίες και κινηματογράφησαν το αξέχαστο ταξίδι τους, δημιουργώντας το παρακάτω βίντεο, το οποίο επένδυσαν με τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα, όπως της "¨Ευδοκίας".


Δείτε το ολόκληρο στο ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ:

\

Share on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου