ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ - CRAZY FOR GREECE IN THE SKY


Για νέο ρεκόρ Τουριστικής κίνησης πηγαίνει η Ελλάδα το καλοκαίρι του 2016, ενώ φέτος καταγράφηκαν μόνο για το πρώτο δεκάμηνο 43,5 εκατομμύρια επιβάτες στα ελληνικά αεροδρόμια, 2,2 εκατομμύρια περισσότεροι από το αντίστοιχο διάστημα του 2014!

Αυτές τις θετικές προοπτικές του ελληνικού τουρισμού είχαν προβλέψει σωστά οι Γερμανοί της Fraport και κατάφεραν να πάρουν προς εκμετάλλευση 14 ελληνικά Περιφερειακά Αεροδρόμια, που τώρα σπεύδουν ήδη να τα γεμίσουν Γερμανούς Τουρίστες. 

Έτσι η Lufthansa ανακοίνωσε κιόλας δύο νέες, απευθείας πτήσεις σε ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα προς Σαντορίνη και Κέρκυρα από Μόναχο!

Όμως και οι Βρετανοί δεν σκοπεύουν να μείνουν πίσω, αναγγέλλοντας δια της British Airways πύκνωση των πτήσεων προς Σαντορίνη και Κέρκυρα και ταυτόχρονα δύο νέες απευθείας πτήσεις από το Heathrow προς Χανιά και Καλαμάτα, η οποία αναδεικνύεται πλέον σε κύρια τουριστική πύλη για όλη την Πελοπόννησο!

Όλες οι παραπάνω πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο και θα συνεχιστούν καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού 2016, έως και τον Σεπτέμβριο.

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - IN GREECE 

    

Share on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου