ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Halkidiki full for Weekend - videoΞεχειλίζει από κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο η Χαλκιδική, ενώ σε κάποιες ιδιαίτερα ελκυστικές περιοχές είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς δωμάτιο πια, καθώς μικρά κενά εμφανίζονται μόνο τις καθημερινές.

  Μοναδική για τις ακρογιαλιές της με την ψιλή άμμο και τα σμαραγδένια, πεντακάθαρα νερά, η Χαλκιδική θα "φρακάρει" από αύριο για δύο ημέρες και αυτό σημαίνει πως η μετάβασή σας εκεί πρέπει να γίνει τουλάχιστον πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ώστε να αποφύγετε την ταλαιπωρία του μποτιλιαρίσματος στους δρόμους.

   Αποτέλεσμα της πολύ μεγάλης ζήτησης για Σαββατοκύριακα, είναι οι αυξημένες τιμές, που πέφτουν μεσοβδόμαδα λόγω των κενών, κάτι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε και πιο χαμηλό κόστος διαμονής και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και διακοπών.

 ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - IN GREECE
      
ακολουθήστε μας - follow usShare on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου