ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ 36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ - 36th Thessaloniki Book Festival


 Από την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 ανοίγει τις πύλες του το 36ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στην όμορφη Παραλία του Λευκού Πύργου, δίπλα στο Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αποτελεί ένα καθιερωμένο και πολύ δημοφιλή θεσμό για την μακεδονική πρωτεύουσα. Συνήθως δε στενά συνδεδεμένου και με τα μπουρίνια της εποχής αυτής στην όμορφη πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

  Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου και οι ώρες λειτουργίας του είναι καθημερινά από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, ενώ και τις Κυριακές θα είναι ανοικτό και το πρωί 11.00 έως 13.30.

  Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιούνται καθημερινά λογοτεχνικές - ποιητικές βραδιές, θεατρικές και μουσικές - χορευτικές βραδιές και άλλες εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο.

 Το Φεστιβάλ Βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - IN GREECE
      
ακολουθήστε μας - follow us

Share on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου