ΜΥΚΟΝΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ - The best Mykonos is in June


   Τον έκτο καλύτερο - ανάμεσα σε 10 - προορισμό στον κόσμο για τον μήνα Ιούνιο 2017, θεωρεί τη Μύκονο το διεθνές διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler, που είχε ανακηρύξει την Ελλάδα ως την ωραιότερη χώρα του κόσμου για το 2016 (δείτε εδώ)!Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
  "Εκείνοι που γνωρίζουν, ξέρουν πως η καλύτερη εποχή για Μύκονο είναι τον Ιούνιο, όταν οι νύχτες φαίνεται να τείνουν στο άπειρο και ο ήλιος αναπηδά από τα μικρά σπίτια λευκής πέτρας, πριν από το χάος του Ιουλίου και Αυγούστου. 


  Ξεχάστε εδώ το ούζο,  αφού η magnums Champagne (μεγάλη και ακριβή φιάλη Σαμπάνιας) είναι πιο δημοφιλής στη Μύκονο, καθώς περνάτε τις νύχτες χορεύοντας σε διεθνείς DJs στο Cavo Paradiso, και τις ημέρες βουτώντας στο πιο μπλε - από το μπλε - Αιγαίο, σε ένα από τα καυτά νέα beach clubs. 

 Αν χρειαστείτε μια δόση πολιτισμού, πάρτε το πλοίο για τη Δήλο, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα" γράφει στο αιτιολογικό της παγκόσμιας αυτής κατάταξης για τον Ιούνιο 2017, το διεθνές τουριστικό περιοδικό.

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ - IN GREECE
      
ακολουθήστε μας - follow us
Share on Google Plus

ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ

Εν Ελλάδι με τον Κωστή Αλεξίου - η πιο αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου - γεμάτη ήχους, γεύσεις, εικόνες και χρώματα - γεμάτη Ελλάδα - In Greece
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου